Sesiyle ‘FERAH’latan kadından Arsuz’a mesaj

MilyonFest Arsuz’da sahne alan rock müziğin vazgeçilmezleri Şebnem Ferah ile Mor ve Ötesi, Arsuz izlenimlerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kadın rock müzik sanatçılar listesinin zirvedeki ismi, rock müziğin kraliçesi Arsuz’da şarkılarını birlikte seslendirdiği milyonlara “Şekerle mi yıkandınız bilmiyorum ama, çok tatlısınız. Bütün gün enerjinizle, olgunlukla, huzur içinde tüm şarkılara eşlik etmenize aşık oldum. Sizinle sizin kadar güzel bir konser verebiliriz” diye seslenmiş ve Arsuz’da iz bırakan bir konsere imza atmıştı.

Şebnem Ferah, ayrıca konser sahnesindeki kalabalığı içeren fotoğrafı da paylaşarak Arsuz’a hayranlığını dile getirdi.

Konser sonrası da resmi twitter hesabından Arsuz’daki konsere katılan hayranlarına mesaj gönderen Şebnem Ferah, ‘Bazen öyle bir şey oluyor ki tarif etmek mümkün değil. Bu gece her ne olduysa sizinle oldu Arsuz. Hiç unutmayacağım. Tarifsizdiniz” diye yazdı.

Festivalin birinci gününün kapanışını yapan Mor ve Ötesi de, Hatay’ın önemini ve Arsuz’daki konserden memnun ayrıldıklarını şu sözlerle anlattı; “Hatay mutlu olmadan, ülkemiz mutlu olamaz. Bu akşam Hatay’da hep beraber çok mutluyduk. Altınözü’ne, Antakya’ya, Belen’e, Defne’ye, Dörtyol’a, Erzin’e, Hassa’ya, İskenderun’a, Kırıkhan’a, Kumlu’ya, Payas’a, Reyhanlı’ya, Samandağ’a, Yayladağı’na ve Arsuz’a çok teşekkür ederiz.”

Bir cevap yazın