‘Ne kadar güzel kalbin var oğlum”

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, halk ile buluşma ve istişare toplantısında Aşağıkepirce Mahallesi sakinleriyle buluştu. Kurum amirlerinden oluşan heyetle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, yaşlıların büyük sevgi gösterisiyle karşılaşan Kaymakam Sarı, oldukça duygulandı.

Mahalle halkı ile sohbet eden Kaymakam Sarı ve kurum amirleri, halkın sorunlarını dinleyerek yapılabilecekler üzerinde istişarelerde bulundu, mahallede devam eden yatırımlar ve sorunlar hakkında da Aşağıkepirce Mahalle Muhtarı Memduh Çam ve mahalle halkından bilgi aldı. 

Tarlalarda ortak sulama yapıldığı, su sıkıntısı yaşadıklarını, İskenderun geliş istikametindeki mahalle girişindeki kavşakta yolcu indirme ve bindirme yapılamadığı gibi şikayetlerini dile getiren mahalle sakinleri, Kaymakam Sarı’dan yol kenarına cep, ışıklandırma ve hızlanma şeridi yapılması, mahalleye spor aletleri kurulması, Hacı Fatma Camii’nin bakımının yapılmasının yanısıra çeşitli kursların açılmasını talep etti.

Kaymakam Sarı, sorunlarla ilgili kurumlarla gerekli yazışmaların yapılacağını ve taleplerin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Aşağıkepirce Muhtarı Memduh Çam ve mahalle halkı da Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, ziyaretten onur duyduklarını söyledi.

Mahalle ziyaretinde Kaymakam Sarı’ya, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Karakaş, İlçe Müftüsü Mehmet Çınar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İlçe Sağlık Müdürü Pelin Türbedar Gökpınar, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran, İlçe Yazı İşleri Müdür V. İlhan Karpuz, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ayşe Sümer eşlik etti.

Bir cevap yazın