MMK, bu günleri hiç unutmuyor!

MMK Metalurji Ailesi’nin her yıl geleneksel olarak kutladığı, bu yıl da 8.si düzenlenen Metalurji Çalışanları Günü ve MMK Metalurji’nin Türkiye’de kuruluşunun 11’nci  yılı coşkusu içerisinde kutlandı.

Dörtyol tesislerinde; şirket yöneticileri, Özçelik-İş Sendikası Temsilcileri ve çalışanlarını bir araya getiren etkinlik, çalışanların ailelerinin, İşyeri servisleri ile fabrikaya ulaşımı sağlanarak; ailelerin fabrikayı gezmesi ve ailelere fabrikanın tanıtılması ile başladı.

Fabrika gezisinin ardından kutlama alanına dönüş sağlanarak çocuklar kurulan oyun parklarında gönüllerince eğlenerek, keyifli vakit geçirdi.

MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov, MMK Metalurji’nin en büyük değerinin çalışanları olduğunu belirterek, “Tüm çalışanların ve ailelerinin bir araya gelerek kaynaştığı, eğlence ile bayram havasında geçen bu gün, MMK Metalurji için büyük önem arz etmektedir.  Rusya’ da her yıl Temmuz ayında büyük coşku ile kutlanan ve Türkiye’ de yüzde yüz Rus yatırımı olan MMK Metalurji tesislerinde de geleneksel olarak kutlanan bu bayramın, Türkiye ekonomisinin lokomotifi  olan tüm metal emekçileri için kutlanmasını, her yıl kutlamaların sektör olarak büyütülerek ve geliştirilerek devam etmesini ve bu günün zaman içinde bütün metal emekçileri için bir bayrama dönüşmesini yürekten istemekteyiz. MMK Metalurji’nin en büyük değerinin çalışanları olduğunun; çalışanlarının mutluluğu ve güvenliğinin şirketimizin önceliği olduğu bilinciyle Metalurji gününü kutluyor, MMK Metalurji ailesi olarak bu ve bunun gibi nice güzel günlerde birlikte olmak dileğiyle” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından, çeşitli kategorilerde çalışanların ödüllendirilmesi, fabrika içerisindeki 10.-5. Yıl kıdem plaketlerinin verilmesi ve 11.yıl kutlama pastasının kesilmesinin ardından, çalışanlar, yöneticileri, arkadaşları ve aileleri ile birlikte canlı müzik eşliğinde keyifli vakit geçirerek geceyi sonlandırdı.

Bir cevap yazın