Arsuz, ‘İyi ki gelmişiz’ dedirtti

Milyonfest’in Koordinatörü, yapımcı ve sanatçı Umut Kuzey, Arsuz’da huzurla tamamlanan Milyonfest için, ‘Arsuz, bize iyi ki gelmişiz hissini kalpten hissettirdi” değerlendirmesini yaptı. Festival kapsamında Arsuz’da hayranlarıyla buluşan Kuzey, konser dışında da sürekli festival alanında gezerek müzikseverlerle buluştu.

Milyonfest Arsuz’un güzelliklerle, mükemmel bir şekilde tamamlandığını söyleyen Kuzey, “Milyonfest Arsuz’da gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür ederiz. Arkamızda hep gücünü hissettiğimiz Arsuz kaymakamı Sayın Musa Sarı ve Arsuz Belediye Başkanı Sayın Asaf Güven’e sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bölgesine hizmet etmek için yanıp tutuşan böyle yürekli insanları tanıdıkça ülkenin geleceği için umutlanıyorum” dedi.

Sosyal medyadaki karalama kampanyalarına gülerek cevap verdiğini söyleyen Umut Kuzey, “Gücümüzü çok çalışmaktan ve sizden aldığımızı hiçbir zaman unutmadık, unutmayız.. Haset eden, küçük hesapçı insanlara notum olsun; “Atatürk’ün bizlere emanet ettiği geleceğe ve o geleceğin sahibi gençlere her zaman daha çok çalışarak ve en iyisini Türkiye’nin dört bir yanında yapmaya gayret ederek sahip çıkmaya devam edeceğiz… Arkamızdan konuşan, sosyal medyada karalama kampanyaları yapanlara da gülerek cevap veriyorum… Türkiye’nin dört bir yanında gençler bizimle yürüdükçe ve bütün kalbimizle işimizi doğru yaptığımız sürece hiçbir kötü niyetli oluşum bizi yıpratamaz… Nefesimiz yettiğince gençlere hayat veren işler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın