Milyonfest Arsuz, Athena ile daha güzel oldu!

Milyonları Arsuz’da gündüz deniz, kum ve güneşle, akşamları ise müzik ve eğlenceyle buluşturan MilyonFest’in ikinci gününde sahne alan Athena Gökhan hem coştu, hem de coşturdu. Her konserde olduğu sahne performansı ile farkını bir kez daha ortaya koyan Ünlü rock grubu Athena’nın solisti Gökhan Özoğuz Arsuz’da unutulmaz bir geceye imza attı.

Hit olmuş şarkılarından oluşan geniş bir repertuvar ile özel bir konser veren Athena Gökhan, milyonların coşkulu katılımı ile hiç ara vermeden yaklaşık iki saat süren performansıyla dinleyenlere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu.

Milyonların tek yürek olarak ‘Herşey çok güzel olacak’ şeklindeki sloganlarına ‘Bir ülkede her şeyin çok güzel olmasını isteyenler kadar güzel bir şey olabilir mi?’ diyerek karşılık veren Athena Gökhan, daha sonra aynı ismi taşıyan şarkısını milyonlarla birlikte seslendirerek  sözlerini ‘Herşey çok güzel oldu’ diyerek  noktaladı.

İzmir Marşı’nı da söylemeyi ihmal etmeyen Gökhan’ın, ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ diye karşılık veren müzikseverlere, ‘Mustafa Kemal Atatürk’ün büstünü kaldırabilirler, resimlerini indirebilirler… Ama kalbimizden asla sökemezler” şeklindeki sözleri Gözcüler Sahili’nde alkış tufanı kopardı.

Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar bir taraftan cep telefonlarının ışıklarını yakarak şarkılara eşlik ederken, bir taraftarda bol bol fotoğraf ve kamera kaydı ile anı ölümsüzleştirmeyi de ihmal etmedi.

Milyonfest Arsuz’un bugünkü sahnesinde Beşses, YÖKŞ, PERA, Umut Kuzey, Feridun Düzağaç, Emre Aydın ve Şebnem Ferah sahne alacak.

Bir cevap yazın