Başkan Savaş’ın Afyon Çalıştayı notları!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla partilerinin Afyon’da düzenlediği ‘Belediye Başkanları Çalıştayı’nı değerlendirdi.  Türkiye’nin geleceği için seçilmiş belediye başkanlarına büyük görev düştüğünü ifade eden Başkan Savaş,  yerel seçimler sonrası CHP’nin izleyeceği yol haritasının belirlenmesi ve belediyelerin çalışma şeklinin halka hissettirilmesi açısından toplantının oldukça faydalı geçtiğini ifade etti.

Konuşmasında takım ruhu ve güven vurgusu yapan Başkan Savaş, “Hem Genel Başkanımız Sayın Kelam Kılıçdaroğlu, hem de yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Sayın Seyit Torun bundan sonraki süreçle ilgili yapmamız gerekenleri ve son seçimden sonra gelmiş olduğumuz nokta ile ilgili aydınlatıcı konuşmalar yaptı. Siyasette şunu öğrenmemiz gerekiyor; Türkiye’yi yönetmek istiyorsak plan programımızı güzel yapmalı, takım ruhunu oturtmanız ve aynı zamanda halka güven telkin edip, çalışma programımıza ve çalışma şeklimize inandırmamız lazım. Bu konuda belediye başkanlarına büyük görev düşüyor. Şu anda seçilmiş çok belediye başkanımız var. Türkiye’de bizim için daha söyleyecek sözümüz ve yapacak çok işimiz var diyorsak ve ideallerimizi gerçekleştirmek istiyorsak çok çalışmamız gerekiyor. Geleceğe projeksiyon oluşturmamız açısından iki günlük çalıştay çok önemli. Yararlı bir çalışma oldu. İlkelerimizi belirlemememiz için geçerli ve Türkiye’nin geleceğinde CHP  ben de varım ve Türkiye’nin ekonomik, sosyal, hukuksal, eğitim ve güven konusundaki bir çok sorunu bizim çözeceğimizi topluma hissettirmemiz çok önemliydi. Bu beklentilerimizi hem uygulamayla toplumla paylaşıp, hem Türkiye’de sosyal demokrat belediyecilik anlayışını uyguladığımızı, hem de Türkiye’nin birikmiş sorunlarını çözebileceğimizi göstereceğiz” dedi.

Başkan Savaş daha sonra, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu ve Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ile bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulundu.

https://twitter.com/i/status/1154776492779479044

Bir cevap yazın