Milyonda milyon müzik Arsuz’da

4 günde 28 sanatçıyı milyonlarca müzikseverle bir araya getirecek “MilyonFest Arsuz” coşkuyla başladı. Umut Kuzey önderliğinde Milyon yapım organizasyonu ve Arsuz Kaymakamlığı ile Arsuz Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen festivalin ilk günü Soydan Soydaş ile başlarken,  günün kapanışını Mor ve Ötesi yaptı.

Milyonların tek bir ağızdan birbirinden güzel şarkılara eşlik ettiği gecede Arsuz’da havadan renkli çekilen görüntüler kartpostallık görüntüler oluşturdu. 

4 gün boyunca kamp yapmak ve doyasıya eğlenmek için Arsuz’da gelen ve alana girmek için bekleyen misafirler yüzlerce metre kuyruk oluşturdu. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Arsuz Belediyesi Başkanvekili Hasan Arslan, ilçeye gelen misafirlerin özellikle otopark sorunu ile karşılaşmaması için yoğun mesai harcadı.

İlçeye gelen misafirlerinin rahat bir festival dönemi geçirmeleri için tüm önlemleri aldıklarını söyleyen Başkanvekili Hasan Arslan, “Bu festivali dört gözle bekleyen ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen misafirlerimizin, ilçemizde rahat bir şekilde konaklamaları için, belediye olarak yoğun bir tempo içerisindeyiz. Özellikle otopark sorununun çözümü için hem festival alanımızın yakınlarında hem de ilçe merkezimizde birçok otopark alanı açtık. Zabıta ekiplerimizin yönlendirmesi ile festivalin ilk gününde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Arsuz Belediyesi olarak alan içi ve dışında görevli olan tüm mesai arkadaşlarımızla misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bir cevap yazın