Arsuz, turizmci başkana emanet!

CHP’nin, yerel yönetim stratejisini belirlemek üzere düzenleyeceği Belediye Başkanları Çalıştayı’na katılmak üzere Afyonkarahisar’a giden Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven’in yerine meclis üyesi Hasan Arslan vekalet ediyor.

Arsuz Turizm Tanıtma ve Kültür Başkanlığı yapmasının yanısıra, turizm sektöründe de işletmeci olan Hasan Arslan, ilçede turizmin canlanması adına yaptığı çalışmalar ve hayata geçirdiği sosyal projelerde takdir toplayan bir isim.

Arsuz Belediye Başkanvekili Hasan Arslan, üstlendiği sorumluluk kapsamında Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile birlikte Hatay Zihinsel Engellileri Yetiştirme ve Koruma Derneği(ZİREM)’nin öğrenciler için her yıl geleneksel olarak Arsuz düzenlediği yaz eğlencesine katıldı.

CHP’Lİ BAŞKANLAR ÇALIŞTAYDA BULUŞUYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla üç gün sürecek olan çalıştayda, belediye başkanlarıyla bir araya gelecek CHP Yönetimi, başkanların koordineli çalışmaları başta olmak üzere çok sayıda düzenlemeyi hayata geçirmek için değerlendirmelerde bulunacak. Belediye başkanlarının yönetim alanında yaşadıkları sorunları gündeme getirerek yapılabilecek icraatları da masaya yatıracağı çalıştay, başkanların bugün otele yerleşmesi ve akşam yemeğiyle başlayacak.

 25 – 27 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek çalıştaya katılan Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, görevine dönünceye kadar başkanlık koltuğuna Hasan Arslan oturacak.

Bir cevap yazın