Nihayet İskenderun trafiği değişiyor!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, battı çıktı başta olmak üzere kent trafiğini ve tıkanan ulaşımı rahatlamak adına ciddi bir çalışma başlattı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, HBB Bölge sorumluları ve HBB ulaşım dairesi yetkilileri, İlçe Emniyet Müdürü Mithat Tolunay ve İskenderun Şoförler Odası Başkanı Erol Akın ile birlikte Battı-Çıktı çevresi, Pac Meydanı ve merkez postane civarında yaşanan trafik yoğunluğunu çözme adına yapılması planlanan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Yönden, huzurlu ve güvenli bir ulaşım için kent genelinde yapılması gereken düzenlemeler hakkında istişarede bulundu.

‘Trafik sorununu çözeceğiz’
Battı –Çıktı çevresinde yoğun bir trafik akışı olduğunu ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, “Şehirde yaşanan trafik yoğunluğunu rahatlatıcı çalışmaları tüm kurumlarımız ile birlikte gerçekleştireceğiz. İskenderun hepimizin. Sorunlar ancak ortak akıl ile çözülür. Bu çerçevede Battı-Çıktı çevresi, Pac Meydanı ve merkez postane civarında yaşanan trafik yoğunluğunu hep birlikte çözeceğiz. İskenderun’da ulaşım sorununun çözülmesini vatandaşlarımız çok istiyor. Bu konuda birçok kişi ve esnaf sorunun çözülmesi noktasında gerek belediyemize gerek şahsıma konuyu bildiriyor. Yaşanan bu sıkıntıyı hep birlikte koordineli bir şekilde aşacağız. Yapacağımız çalışmalar ile trafik yoğunluğunu azaltacağız. Bu sayede İskenderun’da ulaşım rahat, düzenli ve akıcı bir şekilde olacak. Halkımızın sıkıntı yaşadığı her konuya belediye olarak el atacağız” diyerek, sorunların çözümünde kurumlarla sürekli iletişim halinde olduklarını söyledi.

Fatih Tosyalı, daha sonra HBB Yetkilileri ile birlikte sahil bandında yapılması planlanan alternatif yol güzergah çalışmaları, yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi.

Bir cevap yazın