Yaparsa ASAŞ yapar!

Yaz tatilinde de çalışmalarını sürdüren Asaşspor Futbol Okulu, havuzda spor ve egzersiz ayrıcalığı ile tatili sporcuları için adeta fırsata dönüştürdü. Asaşspor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen’in sporcularının hem eğlenerek öğrenmelerini sağlamak, hem de yaz etkinliği olarak düzenlediği zumba danslı havuz eğlencesinde geleceğin futbolcuları spor yapmanın keyfini çıkarırken, veliler de kahvaltıda bir araya gelerek çocuklarını gönül rahatlığıyla izledi.

Yaklaşık 120 sporcunun, Zumba Dans Eğitmeni Zerrin Bılak eşliğinde, müziğin ritmine kapılarak havuz eğlencesine dönüşen spor etkinliğinden oldukça keyif aldıkları ve eğitmenlerini dikkatle dinleyip, tüm söylediklerini birebir uyguladıkları gözlendi.

Asaşspor Futbol Okulu Sorumlusu Halit Ersoy, havuz eğlencesiyle minik futbolcularının sporun en serin halini eğlenerek yaptığını belirterek, suda egzersiz yapmanın vücuda etkilerinden bahsetti.

Çocuklarının fiziksel gelişimine katkı sunan Kulüp Başkanları Zeki Göçmen başta olmak üzere etkinliğe katılan öğrenci ve velilere teşekkür eden Ersoy, yaz etkinliklerinin devamının geleceğini ifade etti.

Bir cevap yazın