Bu turnuva Arsuz’un gençleri için…

Arsuz’da Köylü Spor Tesisleri tarafından düzenlenen Gençlik Futbol Turnuvası Belediye Başkanı Asaf Güven’in santra vuruşu ile başladı. Gençler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak, gençleri spora teşvik etmek ve yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla düzenlenen turnuvanın ilk maçında Höyük Rokets ile Atletico .D .Arsuz takımları karşı karşıya geldi. Başkan Güven’in sporculara başarılar dilemesinin ardından başlama vuruşunu gerçekleştirdiği karşılaşmada dört gol sesi çıktı. Höyük Rokets’ın 4-0 galip geldiği ilk maça vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterdi.

Köylü Spor Tesisleri Kurucusu Doğan Köylü, ‘Herşey gençler için’ sloganıyla düzenledikleri turnuvanın 2008 – 2012  doğumlu sporcuların çekişmeli müsabakalarına sahne olacağına inandığını belirtirken, iki grupta oynanan ilk 3 maçta 30 gol kaydedilmesinin de bunun en güzel göstergesi olduğunu ifade etti.

‘Turnuvamızda hakemler genç, seyirci genç, coşku dinç ve genç” diyen Köylü, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Asaf Güven ve Gökmeydan Mahalle Muhtarı Eşref Karayün’e teşekkür etti.

Başkan Asaf Güven de spora ve sporcuya önem verdiklerini belirterek, bu tür faaliyetlerin artmasını temenni etti. Pırıl pırıl gençlerin daha güzel yarınlara hazırlanmasında sporun etkin gücüne dikkat çeken Güven, turnuvada emeği geçenlere de ayrıca teşekkür etti.

Turnuvanın ilk günü A Grubunda Höyük Rokets,  Atletico .D .Arsuz’u 4-0, Marin FC, B Munih’i 7-3 yenerken, B Grubunda oynanan tek maçta B. Kuşoğlu – Hacıahmetlispor’u 14-2 mağlup etti.

Bir cevap yazın