Motor kazasının acısı Hatay’a ulaştı!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan motosiklet kazasında hayatını kaybeden 20 yaşındaki Ali Sercan Ortaç, Hatay’ı yasa boğdu. 3 gencin motosiklet yarışı yaptığı iddia edilen kazada, 2 kişi de yaralanırken, hayatının baharında yaşama veda eden Ortaç’ın cenazesinin otopsi işlemlerinin ardından memleketi Altınözü’nde toprağa verileceği öğrenildi. Kaza anı, bir işletmenin güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nden Gümbet Kavşağı istikametine seyreden ve yarış yaptıkları öne sürülen 3 motosikletliden Ali Sercan Ortaç, Jandarma Kavşağı’nı geçtikten sonra motosikletin hakimiyetini kaybetti. Önce diğer motosikletlere çarpan Ortaç’ın kullandığı motosiklet, daha sonra yoldan çıkıp yol kenarındaki demir direğe ve duvara çaptı. Çarpmanın ardından 20 yaşındaki Ali Sercan Ortaç, olay yerinde yaşamını yitirirken, diğer motosikletlerdeki arkadaşları ise yaralandı. Kazanın ihbar edilmesiyle bölgeye gelen 112 Acil Sağlık ambulanslarına alınan yaralılar hastanelere kaldırıldı.

Yaşamını yitiren Ali Sercan Ortaç’ın cenazesi ise polis ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Ortaç’ın, Bodrum’a bağlı Konacık Mahallesi’nde yaşadığı öğrenildi.

Bir cevap yazın