Geleceğin otomobiline TOSYALI HOLDİNG’ten destek!

Tasarımını tamamladığı aracın üretimi için, çalışmalarına hız kesmeden devam eden İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Hidrojen Teknolojileri Öğrenci Topluluğu’nun İSTE Hidromobil Takımı’na, Tosyalı Holding’den tam destek geldi. Tosyalı Holding, İSTE’nin Hidrojenli Aracının ana destekleyicisi olacak.

İSTE Hidrojen Teknolojileri Öğrenci Topluluğu’nun Hidrojen Enerjisi ile Çalışan Araç Yapımı Projesi’nin tanıtım toplantısı TOSÇELİK Profil ve Sac Endüstri ARGE Merkez’inde yapıldı. Toplantıya; Tosyalı Holding Ar-Ge ve Enerji Müdürü İbrahim Dere ve Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kaan Baltacıoğlu ile Makina Mühendisliği Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Bahattin Tanç, Arş. Gör. Raif Kenanoğlu Takım Kaptanı Mahmut Ekiz ve takım üyelerinden Sinan İzsüren ve İhsan Öcal katıldı.

Dr. Öğretim Üyesi Kaan Baltacıoğlu, proje ile ilgili içeriği ve işleyiş hakkında bilgi verdikten sonra, Tosyalı Holding’e desteğinden dolayı teşekkür ederek, “Hidromobil (İSTEC-H2) aracımıza resmi olarak ‘ana destekleyici’ oldukları için, aracımıza bugüne değin yapılan bu en büyük maddi desteği verdiği için Tosyalı Holding’e teşekkür ederiz. Ülkemizin en önde gelen sanayi kuruluşlarından olan Tosyalı Holding’in arkamızda olduğunu bilmek, İSTEC-H2 ekibinin moral ve motivasyonunu en üst seviyeye taşıyacak ve çalışmalarımıza hız kazandıracaktır. Tosyalı Holding ve İSTE tarafından ilgili protokolün imzalanması ile yürürlüğe girecek olan destek için Türk Demir-Çelik Sanayisine yön veren Tosyalı Holding’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bir cevap yazın