Kurtuluş Ruhu, İskenderun’un her yerini sardı

5-7 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında nefes kesen mücadelelere sahne olan sportif turnuvalarda dereceye giren sporculara ödülleri törenle verildi.

16 ayrı branşta, 5 bin 730 sporcunun kıyasıya yarıştığı etkinlikler adeta spor festivalini de andırdı.

Halı saha futbol, bisiklet, kort tenisi, uçurtma şenliği, tek pota basketbol, masa tenisi, yüzme, kort tenisi, tekerlekli sandalye basketbol, futsal, plaj futbolu, plaj voleybolu ve masa tenisi branşlarında rekor katılımla düzenlenen turnuvaların ödül törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi Arife Tosyalı, Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Ve Festival Spor Şenlikleri Sorumlusu Ayhan Dik, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin ve Mehmet Ali Dokuzoğlu, birim müdürleri, sporcular ve aileleri katıldı.


Spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını belirterek, turnuvaya katılan bütün sporculara teşekkür eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Spor şenliklerimize rekor sayıda katılım olması organizasyonun güzelliğini daha çok ortaya çıkardı. Gelecek yıl spor şenliklerini daha da geniş kapsamda yapacağız. Sportif turnuvaların düzenlenmesinde emeği geçen herkese ve kıyasıya mücadele eden sporcularımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından, Başkan Tosyalı ve katılımcılar, dereceye giren sporculara ödüllerini ve madalyalarını takdim etti.

Bir cevap yazın