5 Temmuz Festivali’ne muhteşem final

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin final gecesinde sahne alan Erdem Kınay & Merve Özbey’e ikilisi İskenderunluları şarkılarıyla coşturdu.

Atatürk Anıt Alanı’nı dolduran vatandaşlar konseri cep telefonları ile kayderken, gecenin karanlığını telefon ışıkları aydınlattı.

En güzel eserlerle dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sunan, gençlerin gözdesi sevilen sanatçılar Erdem Kınay ve Merve Özbey, kendilerini vatandaşlarla buluşturan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerini sunarken, Başkan Tosyalı’nın sanata ve sanatçıya verdiği önemin takdire şayan olduğunu ifade etti.

İskenderun Halkını gündüz yarışmalar, sportif turnuvalar ve çeşitli programlarla, gece de konserler buluşturan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, festivalin son konser programına büyük ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek, “İskenderun’da çok farklı bir coşku ve heyecan yaşadık. Sanatçılarımızın birbirinden değerli eserleri seslendirdikleri konser programına yoğun ilgi gösteren siz değerli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Katılımlarından dolayı da sanatçılarımız Erdem Kınay ve & Merve Özbey ikilisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, konserin sonunda Erdem Kınay ve & Merve Özbey ikilisine çiçek takdim etti.

Bir cevap yazın