5 Temmuz festivali konserlerle bir başka güzel

5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali çerçevesinde İskenderun’da sahne alan ünlü sanatçı Bülent Serttaş, özel performansıyla oldukça beğeni topladı. Sahne performansı, sempatik tavırları ve renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Serttaş, eski ve yeni şarkılarını seslendirdiği konsere ‘Canözüm’ parçası ile başladı.

Halk oyunları gösterisi, Soydan Soydaş ve A Star Band ekibinin unutulmaz müzik ziyafetinin ardından sahne alan Serttaş, İskenderun’a hayran olduğunu söyledi.  Türk Ordusu’nun Hatay’a İskenderun üzerinden girişinin 81. yıl dönümünü kutlayan Serttaş, “Ne mutlu bana ki; Türkiye’nin en zengin sanatçısıyım. Çünkü ben dostlarımla zenginim. Fatih Tosyalı Başkanım iyiki varsınız… Bugün İskenderun çarşısında gezerken bütün vatandaşlar, ‘Fatih Tosyalı herkesin başkanı’ dediler. Allah şansınızı ve bahtınızı açık etsin.  Türkiye’de ve Avrupa’da gezmediğim yer kalmadı. Ama İskenderun benim için çok önemli. Sayabileceğim 5 il ve ilçeler arasında…” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, “Türk askerinin Hatay’a İskenderun üzerinden girişini ve kurtuluş günü coşkusunun 81. yılında bu önemli günü bir kez daha büyük bir gururla, coşkuyla, sevinçle ve geleceğe olan güvenle kutluyoruz. İskenderun halkının her daim hizmetindeyiz. Hep bir arada birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz ” dedi.

Konser sonunda Başkan Tosyalı, sanatçı Serttaş’a çiçek takdim ederek, 5 Temmuz Festivaline katılımlarımdan dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın