Bu 7 noktaya çok çok dikkat!

İskenderun Liman Başkanlığı, Samandağ’da, Deniz ve Çevlik Sahili’nde RİP AKINTISI bulunan 7 tehlikeli noktanın koordinatlarını belirledi.

Boğulma olaylarının yoğun olarak görüldüğü ilçede yaz mevsimi dolayısıyla boğulmaları en aza indirgemek, vatandaşların huzur ve can güvenliğini sağlamak amacıyla ilçede denize girilmesi tehlike arz eden alanlar şöyle açıklandı: Meydan Jandarma Karakolu ilerisi, Meydan Cankurtaran İstasyonu ile Balıkçı Barınağı ortası, Deniz Sitesi Türbe önü, Deniz Sitesi Cankurtaran İstasyonu önü ile ilerisi, Çevlik-Cankurtaran İstasyonu önü, Çevlik Jandarma Karakolu önü kayalık bölgesi, Balıkçı Barınağı kayalık bölgesi.


Samandağ Belediyesi de, belirlenen noktalarla ilgili vatandaşları uyararak, “Yaz sezonunun gelmesi dolayısıyla, boğulma olaylarını en aza indirgemek, vatandaşların huzur ve can güvenliğini sağlamak amacıyla İskenderun Liman Başkanlığı tarafından Samandağ’da denize girilmesi tehlike arz eden alanlara ait koordinatlar belirlendi. Koordinatları belirlenmiş olan bölgelerde çok ciddi RİP Akıntısı olduğundan, sık sık boğulmalar yaşanmaktadır. Vatandaşlarımızın, bu bölgelerde yüzmemeleri önemle rica olunur” denildi.

Bir cevap yazın