Mehmetçiğimizin ayağına taş değmesin!

Amanos kırsalındaki Tohtak, Kapulu, Karagöz üçgeninde Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma, JÖH ekipleri ve koruyucuların birlikte yaptığı arazi taramasında PKK unsurlarının ateş açması neticesinde çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi.


Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, sosyal medya hesabında saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada “Hatay İlimizin Amanos Kırsalındaki Kapulu Köyü, Toftak Yaylası, Yaylak Mevkiinde Askeri birliklerimizin planlı yürüttüğü operasyonda bir PKK’lı terörist öldürülmüştür ve operasyonlar geniş alanda devam etmektedir. Amanoslar’da terörün kökünü kazıyıncaya ve tek bir terörist bırakmayınca dek operasyonlarımız büyük bir kararlılıkla ve kesintisiz bir şekilde sürdürülecektir. Rabbim Mehmetçiğimizin ayağına taş değdirmesin” dedi.

Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Hatay ili Amanos Kırsalında 02 Temmuz 2019 Salı günü Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan planlı operasyonla 1 terörist silahı ve teçhizatı İle birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla bölgede operasyonlar devam etmektedir” dedi.

Bir cevap yazın