İskenderun için her ‘Yönden’ istişare

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, her ay rutin olarak düzenlediği Muhtarlarla Buluşma ve Güvenlik İstişare Toplantısı”nın ardından, Halk ile Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Halkın sorun ve ihtiyaçları üzerinde istişare de bulunularak çözüm odaklı çalışmalar yapmak amacıyla eski Denizciler Belediyesi Hizmet Binası’nda; ilgili/yetkili kurum yöneticileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kaymakam İskender Yönden, mahallelerin genel durumu, asayiş ve güvenlik işleyişi ile sorun ve ihtiyaçlarına yönelik muhtarlarla istişare yaptı.

Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3.Bölge Koordinatörü Taygun Cantürk, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, Sahil Güvenlik Grup Komutan Vekili SG Yüzbaşı Sinan Gülenç, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Volkan Yeter, Milli Emlak Müdürü Adil Zülkadir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım ve Mahalle Muhtarları iştirak etti.

Çok yönlü eğitim istişaresi

Kaymakam Yönden, daha sonra devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı istişare yapmak amacıyla Bekbele Gedik Saray Ortaokulu ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve Şube Müdürü Ahmet Yanmaz ile civardaki okulların idarecileri, okul aile birliği başkanları, öğrenci velileri ve mahalle muhtarının da katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Kaymakam Yönden, okul binasını gezerek, fiziki ve araç-gereç yeterliliği bakımından inceleme yaptı.

Toplantıya ev sahipliği yapan Bekbele Gedik Saray Ortaokulu Müdürü Emirhan Özgür Aykut okulun genel durumu ve eğitim hizmeti hakkında bilgi aktarımı yapılmasının ardından civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecilerinin de sorun ve taleplerini dile getirmesiyle devlet okullarının genel durumu hakkında çok yönlü bir değerlendirme yapıldı.

Okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri, öğrenci velileri ve mahalle muhtarını dinleyen Kaymakam Yönden, sorun ve ihtiyaç olarak aktarılan hususları büyük bir dikkatle dinledi.

Bir cevap yazın