Arsuz Kaymakamı, Karaağaç’la yakından ilgilendi

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, kurum amirlerinden oluşan heyetle birlikte düzenlediği halk buluşma toplantısı kapsamında bu kez Karaağaç Şarkkonak Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Mahalle Muhtarı Yusuf Keskin ile birlikte halkın sorunlarını dinleyerek, yapılabilecekler üzerine istişarelerde bulunan Kaymakam Sarı, mahallede devam eden yatırımlar hakkında da bilgiler verdi.

Toplantıya Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın yanısıra İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Demirdelen, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serkan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Çetin Çınğı, İlçe Sağlık Müdürü Pelin Türbedar Gökpınar, İlçe Tapu Müdürü Ayhan Duran, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Ayşe Sümer, Karaağaç Şarkkonak Mahalle Muhtarı Yusuf Keskin, Karaağaç Konarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Deveci, Karaağaç Övündük Muhtarı Bedi Genç, Karaağaç Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Sami Bektaşlı ile vatandaşlar katıldı.

Hırsızlık, çöp sorunu, sağlık ocağı ve halk eğitim merkezi kursları ile 112 Acil Çağrı Merkezi taleplerini dile getiren vatandaşların sorunlarını çözmek için gerekli girişimlerde bulunacağını ifade eden Kaymakam Sarı, hırsızlık olayları için emniyet müdürlüğü ve belediye zabıtası ile ortaklaşa operasyonlar düzenlenmesi ve çöp sorunu için de belediye başkanlığı ile gerekli yazışmaların yapılacağını belirtirken, halk eğitim merkezi kurslarını ise 11 öğrencinin toplanıp yer göstermesi halinde açabileceklerini, boş bina bulunması durumunda da sağlık ocağı ve 112 Acil Çağrı Merkezi’nin açılabileceğini vurguladı.

Toplantıya katılan Karaağaç Şarkkonak, Konarlı, Övündük ve Cumhuriyet Mahalle Muhtarları ile vatandaşlar, toplantıdan dolayı Kaymakam Sarı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bir cevap yazın