Arsuz’un en lezzetli festivaline hazırlıklar tam gaz

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ile birlikte Pazar günü Kurtbağı Mahallesi’nde yapılacak  ‘Kayısı Festivali’ öncesi, festival alanında incelemelerde bulundu.

Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri,  Arsuz Turizm ve Kültür Derneği yöneticilerinin de katıldığı inceleme gezisinde Başkan Güven, Festival günü “Yanartaşlara” yapılacak gezi öncesi, yollarda ve çevresinde yapılan düzenleme çalışmalarının biran önce bitirilmesi talimatı verdi.

Festivallerin ilçeye artı değer kazandırdığını, hem turizm hem de ilçenin tanıtımına destek olduğunu ifade eden Başkan Asaf Güven, “Burada ikamet eden vatandaşlarımız gelirlerini kayısıdan elde etmektedir.  Bizler de yerel yöneticiler olarak bu anlamda elimizden geldiğince destek olmaya ve taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. İlçemizde bu meyveye ait festivalin yapılması, aslında ilçemizin bu alanda ne kadar iddialı olduğunu göstermektedir. 30 Haziran Pazar günü yapılacak festivalimize ve Yanartaşlara yapılacak gezimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Bir cevap yazın