İskenderun’da ‘Turuncu-mavi’ heyecan!

Bu yıl turuncu- mavi renkleri Bölgesel Amatör Liginde (BAL) temsil edecek olan 5 Temmuz İskenderunspor’da yeni sezon öncesi imza heyecanı yaşandı. İskenderun Belediyesi Brifing Salonu’nda 6 teknik kadro ve 5 iç transfer için düzenlenen imza törenine İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ,Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Genel Sekreter Mehmet Ali Dokuzoğlu, Futbol Takım Sorumlusu Bünyamin Saraçoğlu ,Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Saydam, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Başkan Fatih Tosyalı, atılacak olan imzaların hem takıma hem de İskenderun’a hayırlı-uğurlu olmasını dilerken, “Yeni sezon öncesinde yeni yönetim iş başına geldi. Hep birlikte İskenderunsporu hak ettiği yere getireceğiz. Siz sporcularımıza ve teknik heyete güveniyoruz. Özlenen ve beklenen İskenderunsporu en iyi konuma getirmek için çalışacağız. Sizlerden isteğimiz takıma var; gücünüzle mücadele edin. Başarı ondan sonra gelecektir. Her zaman yanınızdayız” dedi.

Kulüp yöneticileri ise yapmış oldukları konuşmalarda birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini belirterek el birliği içerisinde İskenderunsporu hak ettiği noktaya taşıyacaklarını vurguladı.

Spora ve sporcuya desteklerinden dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür eden Teknik Direktör Hıdır Özdemir ise, sezonu başarı ile tamamlayacaklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından teknik ekip; Teknik Direktör Hıdır Özdemir, Yardımcı Antrenörler Halit Yavuz, EmreAltun, Kaleci Antrenörü Kenan Kurt, Altyapı Antrenörü Murat Bodur, Altyapı Antrenörü Süleyman Paltacı ve futbolcular Forvet Mustafa Yıldız, Kaleci İsmail Turhan, Defans Salim Tektaş, Kaleci Okan Kaynar ve ForvetFırat Kaya ile karşılıklı imzalar atıldı.

Bir cevap yazın