İskenderun’a değer katacak fikir buluşmaları

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’un kalkınması ve gelişmesi için toplumun her kesimiyle fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve Bakanlık müfettişleri, Hatay Barosu başkan yardımcısı Av. Sevinç Çakıcı ve Yönetim kurulu üyesi Av. Mehmet Bilgili, Söz Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Şehmus Aslan, Emekli Danıştay Başsavcısı Halil Yılmaz’ı konuk eden Başkan Fatih Tosyalı, kentin geleceği için her türlü öneriye ve fikre önem verdiğini belirterek, bu konuda herkese büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fatih Tosyalı, kamu kurum ve kuruluşlar ile sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, “Onlardan gelen talep, öneri ve düşünceleri önemsiyoruz. Halka hizmet noktasında hepimiz yoğun bir gayret ve çalışma içerisinde olmalıyız. Bizlerin üzerine düşen görev neyse onu gerçekleştirmek için çok çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Temennimiz, birlikte güzel şeyler ortaya çıkarmaktır. Hemşerilerimizin hayır duasını almak kadar güzel bir şey olamaz. Bizim için en büyük mutluluk budur. Rutin belediyecilik hizmetlerin yanında İskenderun’un çehresini değiştirecek adımları hep birlikte atacağız Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşımız hizmetin en iyisine layıktır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın