Onlar paylaştı… Gel sen de paylaş!

Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı, İskenderun Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında açtığı sosyal marketin başlattığı ‘GEL SEN DE PAYLAŞ’ kampanyasına destek oldu.

AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve yönetim kurulu üyeleri, hem ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek, hem de sosyal marketin paylaşma kültürüne destek olmak amacıyla evlerinde bulanan ihtiyaç fazlası ürünleri bir araya getirerek sosyal markete bağışladı.

İskenderun Belediye Başkanvekili Mehmet Ali Dokuzoğlu’nun karşıladığı ilçe yöneticileri, daha sonra birlikte sosyal markete geçti. Belediye Hizmet Binası’nın altında bulunan sosyal markete bağış yapmasının yanında, herkese bağış çağrısı da yapan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, “Belediyemizin ‘Gel sen de paylaş’ kampanyasına katkı sunmak ve hayırda yarışmak istedik. Parti olarak, Ramazan Ayı’ndan itibaren bir takım çalışmalar yaparak, çeşitli malzemeler topladık. Bunları sizlere teslim ediyoruz ki; sizler de ihtiyaç sahiplerine ulaştırın” dedi.

Bir cevap yazın