Üniversite sınavları öncesi ‘Etkin Başarı’ formülü!

Bölgenin en güçlü, deneyimli, istikrarlı, güvenilir ve büyük kurumlarından biri olarak eğitim sektöründe adından sıkça söz ettiren İskenderun Etkin Başarı Kurs Merkezi’nin öğrencileri YKS sınavı öncesi moral ve motivasyon gecesinde doyasıya eğlendi. Öğrenciler, 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminin yorgunluğunu eğlenerek atarken, YKS sınavı öncesi de stres attı.

Ramada Otel’de düzenlenen programda Etkin Başarı Kurs Merkezi Kurucuları Özcan ve Özgür Kökün, yöneticiler, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler canlı müzik ile doyasıya eğlendi. Düzenlenen gecede; hem okul döneminde hem de yıl boyunca yapılan sınavlarda başarı gösteren öğrencilere ve bu başarıda pay sahibi öğretmenlere plaket takdiminde bulunuldu.

Plaketlerini Etkin Başarı Kurs Merkezi kurucularından alan öğrenciler yaptıkları konuşmalarda, başarının aile ortamındaki eğitimden kaynaklandığını belirterek, her zaman başarılarında büyük emekleri olan kuruculara ve öğretmenlerine teşekkür etti ve YKS sınavında başarılı eğitimin sonuçlarını alacaklarını söyledi.

Gecede bir konuşma yapan Etkin Başarı Kurs Merkezi Kurucularından Özgür Kökün, “Evet 13 Haziran’ı yani bugünü, bu geceyi sonunda gördük. Allah’ımıza sonsuz şükürler olsun. Bu gece biz burada 15 Haziran’daki TYT, 16 Haziran’daki AYT’nin zaferini kutlayacağız. Bu gece; burada çalışmalarımızın, son bir aydaki profesyonelce yaptığımız ve döktüğümüz alın terinin mükâfatının ne olduğunu göreceğiz. Bugün burada siz değerli davetlilerimizle birlikte eğitimin zirvesinde geçirdiğimiz yılın kutlamasını yapacağız” dedi.

Kuruluş döneminden itibaren desteklerini esirgemeyen İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve camiasına da teşekkür eden Özgür Kökün, “Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal Köse’ye, başarılı yönetici İbrahim Tuncer’e, değerli okul müdürlerimiz ve idarecilerimize, velilerimize, bizden manevi desteklerini esirgemeyen tüm dost ve arkadaşlarımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” sözleriyle başarının bir ekip anlayışı sonucu gerçekleştiği mesajını verdi.

Etkin Başarı sisteminin; sevgi, aile, güven ile yakalanan başarı hikâyesi olduğunu özellikle vurgulayan Kökün,  “Etkin başarıyı aile standartına taşımamıza ışık olan merhum babam ve aramızda bulunan annem Fatma Kökün’e huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum” sözleriyle duygulu anlar yaşattı.

Türkiye’nin yarınlarına hazırlanan gençlerin başarısı için ortaya koydukları hedefin doğru olduğuna vurgu yapan Özgür Kökün, “Evet! Sınava hazırlık emek, ciddiyet, profesyonellik, takip, donanımlı öğretmen, doğru ve bol kaynakça, güç ve moral ister. Her şeyden önemlisi sınava hazırlık hedefi olan öğrenci ister. Bu hedefi, gayeyi, gayreti sizlerde gördük. Bunun için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Şunu unutmayın ki; kendi ışığına güvenen, başkasının parlamasından rahatsızlık duymaz. Ve diyoruz ki, Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim hayırla sonuçlandır. Tercih döneminde de inşallah birlikte olacağız. Hepinize sonsuz teşekkürler” diyerek öğrencilere moral aşıladı.

Konuşma ve plaket takdiminin ardından öğrenciler doyasıya eğlenerek, sınav öncesi bol bol stres atarken, öğretmenleriyle de tam bir aile havası estirdi.

Bir cevap yazın