Hep bizimlesin yürekli adam!

Ülkemizin filtre lokomotiflerinden biri olan ASAŞ Filtre’nin Kurucusu Ahmet Göçmen, vefatının 8’inci yıldönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Ülke ekonomisine yön veren, istihdama katkı sunan, babacan kişiliğiyle sevilen ve sayılan işadamı Ahmet Göçmen için Karaağaç Asri Mezarlığındaki Aile Kabristanı’nda okutulan Hatm-ı Kur’an-ı Kerim tilavetine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Merhum Ahmet Göçmen’in eşi Suat Göçmen, çocukları Zeki Göçmen, Gökhan Göçmen, Nazan Göçmen’in yanısıra  aile dostları, Asaş Filtre yöneticileri, işadamları, spor dünyası temsilcileri katıldı.

Ardında Türkiye’nin ve Dünya’nın en önemli markalarından Asaş Filtre gibi önemli bir miras bırakan, fikirleri, değerleri, evlatları ve ailesi tarafından korunan Merhum Ahmet Göçmen, çalışanlarına verdiği önem, sosyal sorumluluk projelerine katkıları, Hatay ve Türkiye’nin kalkınması için verdiği mücadelesiyle de tanınıyordu.

Eşi Suat Göçmen ve çocukları Zeki, Gökhan ve Nazan Göçmen’in anma töreninde acılarının ilk günkü gibi tazeliğini koruduğu gözlemlenirken, çocukları hem babalarından devraldıkları mirasa en güzel şekilde sahip çıkmaları dolayısıyla, hem de iki gün sonra Babalar Günü’nün kutlanacak olması dolayısıyla törende gurur ve hüzünü birarada yaşadı. 

Geçirdiği ani kalp krizi sonrası tüm müdahalelere rağmen 14 Haziran 2011 tarihinde aramızdan ayrılan Ahmet Göçmen, ailesini, çalışanlarını ve tüm severlerini yasa boğmuştu. 

Bir cevap yazın