Bu yönetim, İskenderunspor’u başarıya taşıyacak

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından oluşturulan 5 Temmuz İskenderunspor’un yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Brifing salonunda gerçekleştirilen toplantıya Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Genel Sekreter Mehmet Ali Dokuzoğlu, Futbol Takım sorumlusu Bünyamin Saraçoğlu, Teknik Direktör Hıdır Özdemir, yardımcı antrenör Kenan Kurt, Halit Yavuz ve yönetim kurulu üyesi Ergün Saydam katıldı.

Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın teveccühleri ile oluşan yeni yönetimin ilk  toplantısını yaptığını belirtirken, “Hep birlikte İskenderun Belediyespor’u hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

Başkan Ünal, Bal Ligi’nde mücadele edecek olan takımın Teknik Direktörlüğüne Hıdır Özdemir’in getirildiğini söyledi.

Başarı dilekleri

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise belediye olarak her zaman spora ve sporcuya destek olacaklarını belirterek, “Birlik ve beraberlik içerisinde takımızı en üst noktalara çıkartacağız. Takımımız bilindiği üzere Bölgesel Amatör Liginde mücadele ediyordu. Bu sezonda inşallah bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın