Başın sağolsun Hatay

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Suriye’nin Azez kentinde bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri üssüne, PKK ve PYD’li teröristler tarafından düzenlenen saldırıyı kınadı.

Vatan savunmasında şehit düşen Dörtyollu Uzm. Çvş. Halil Kurt’a Allah’tan rahmet ailesine, sevenlerine ve Türk halkına sabır ve başsağlığı dileyen Başkan Savaş, “Terör faaliyetleriyle insan canına kast eden karanlık zihniyetleri şiddetle kınıyorum” dedi.

Ülkemizin birliğine ve beraberliğine kast eden hainlerin asla amaçlarına ulaşamayacaklarını belirten Başkan Savaş, “Terör örgütlerinin Türk Silahlı kuvvetleri üssüne düzenlemiş oldukları saldırıyı üzüntü içerisinde öğrendim. Menfur saldırıyı gerçekleştirenleri ve terör faaliyetleriyle insan canına kast eden karanlık zihniyetleri şiddetle kınıyorum. Bu saldırılar Türk milletinin birliğini ve dirliğini asla sarsamaz. Ülkemizi derinden etkileyen ve yasa boğan terör olaylarının biran önce gerekli önlemler alınarak sona erdirilmesi ve tamamen bitirilmesi en büyük temennimizdir” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın