Mehmetçikten bayram selamı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Ramazan Bayramı sevincinin paylaşılarak çoğalması ve bu anlamlı günlerin sevincine herkesin ortak olabilmesi için il protokolüyle birlikte Polisevi’nin ardından, İl Jandarma Komutanlığı ziyaret etti.

Vali Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan’ın ziyaretlerine Hatay Milletvekilleri  Mehmet Güzelmansur, Suzan Şahin,  İsmet Tokdemir, HBB Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş,  2’nci Hudut Alayı Komutanı  Piyade Albay  Ahmet Gürbüz, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yılmaz Kırgel , İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve eşi, Vali yardımcıları Mahmut Hersanlıoğlu, Erol Özkan ve Salih Altun da iştirak etti.

İl ve ülke genelinde fedakârca görev ifa eden tüm emniyet personeline görevinde başarılar dileyen Vali Doğan, “Mübarek Ramazan ayını bitirerek hayırlısıyla bayrama eriştik. Bu Bayramın huzurumuza, birlik ve beraberliğimize hayırlı katkılar sağlamasını temenni ediyorum. Bugün tüm yurtta bayramın en güzel şekilde kutlanabilmesi için güvenlik kuvvetlerimiz de büyük gayret gösteriyorlar. Bütün vatandaşlarımıza ben tekrardan hayırlı bayramlar diliyorum. Bayram sonrası trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın da dikkatli olmalarını temenni ediyorum. ” dedi. 

Emniyet ziyaretinin ardından Vali Doğan ve beraberindeki heyet  Ovakent Mahallesindeki uygulama noktasında birlikte görev yapan emniyet ve jandarma birimlerini ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

“Allah, sizleri her türlü kazadan ve beladan korusun”

İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinde de askerlere seslenen Vali Doğan, “Sizlerin terörle mücadelede ortaya koyduğu başarı, halkımızın huzur ve emniyeti için gösterdiği fedakarlıklar her türlü takdirin üzerindedir. Bayramlar sevinçlerimizi artıran kardeşliğimizi pekiştiren günlerdir. Bu bayramın  da birlik ve beraberliğimize güç katmasını temenni ediyorum. Çünkü etrafımıza şöyle bir baktığımızda bu milletin ne kadar çok düşmanı,  bu toprakların ne kadar çok talibi olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla bu millet emniyet mensuplarımız, jandarma güçlerimiz ve bu millet için canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde bu topraklarda bin yıldır huzur içinde yaşıyor.  Allah sizlerin yollarını açık etsin. Sizleri her türlü kazadan ve beladan korusun. Sizleri eş ve çocuklarınıza, anne ve babalarınıza bağışlasın. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum hayırlı bayramlar diliyorum” dedi. 

Bir cevap yazın