Bayram arefesinde şehitlik ziyareti

Ramazan Bayramı arefesinde, ilçe protokolü ve şehit ailelerinin gerçekleştirdiği Şehitlik ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı. Şehitlerin kabrine karanfil bırakarak, dua eden protokol üyeleri şehit ailelerinin acısını paylaştı.

Karaağaç Asri Mezarlık’taki şehitlik ziyaretine, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Alparslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ercan Kireçtepe, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Daire Amirleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Askeri Erkan, Şehit Aileleri veGaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci’nin okuduğu dua ile eller rütbelerin en yükseği olan şehitlik mertebesine erişen aziz şehitlerimizin ruhu semaya açıldı.

İlçe protokolü aziz şehitlerimizin kabirlerini tek tek ziyaret ederek, baş uçlarına karanfil bırakırken, Kaymakam Yönden, şehit ailelerimiz ile yakından ilgilenerek, herhangi bir sorun yada ihtiyaçları olup olmadığı yönünde bilgi almasının yanı sıra onların kederlerini paylaştı.

İlçe protokolü, şehitlik ziyaretinin ardından Şehit Bekir Çelik’in Yunus Emre Mahallesi’nde ikamet eden ailesine ziyarette bulundu.

Bir cevap yazın