Süper finalin tatlısı Başkan Savaş’tan!

Gastronomi şehri iki takımın Süper Lig finalinde karşı karşıya geleceği Hatayspor, Gazişehir Gaziantep maçı öncesi sosyal medya esprili ve tatlı yorumlarla renklendi.

Künefesiyle dünya çapında önemli bir lezzete imza atan Hatay ile baklavasıyla ünlü Gaziantep’in takımlarının karşı karşıya geleceği Süper final ile ilgili sosyal medyada gündeme oturan  ‘Künefe mi kazanacak, baklava mı?’ sorusuna en güzel yanıtı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş verdi.

Üzerinde Hatay yazan künefe tepsisiyle, ‘Meşhur künefemizle Süper Ligi tatlandırmaya geliyoruz’ yazılı afiş paylaşan Başkan Savaş, “Kıyasıya rekabeti yaşatacağımız Süper Lig’i tatlandıracağız” diyerek, kazanan tarafın Hatay’ın damak çatlatan lezzeti künefe olacağının altını ısrarla çizdi.

Sosyal medyada baklava ile yazılan ‘Hatayspor Geliyor’ pankartı da, Hataylıların Süper lig için inancını, azmini ve kararlılığını ortaya koyarken, taraftarlar “Bu maç, aynı zamanda künefe veya baklavanın da zaferi olacak. Kaybedenin kazanana borcu olsun” diyerek, 90 dakikanın dostluk ve centilmenlik içerisinde tamamlanmasını ve sonucun tatlı tadında olmasını temenni etti.

Bir cevap yazın