Arsuz Kaymakamı halkın olduğu her yerde

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Üçgüllük Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinlendiği halk toplantısında, devlet hastanesi projesinin hazırlandığın müjdesini verdi.

Kaymakam Refiki Furkan Türkmenoğlu ve kurum amirlerinin de katılımıyla düzenlenene toplantıda, mahalle halkını ilçedeki yatırımlar hakkında bilgilendiren Kaymakam Sarı, yeni Hükümet Konağının faaliyete geçtiğini, Arsuz – Samandağ yolunun bu yıl içerisinde tamamlanacağını ve hızlı bir şekilde çalışmalarının devam ettiği Madenli Balıkçı Barınağı’nın yat limanı ve su sporları merkezine dönüştürülmesinin yanısıra, içerisinde HADO deniz seferlerinin yapılması için de yer verileceğini ifade etti.

İlçede festivallerin artarak devam edeceğini, hızlı bir şekilde devam eden Sokak Sağlıklaştırma Projesi’nin ilçe merkezinde ayrı bir cazibe merkezi oluşturulacağını belirten Kaymakam Sarı, hastane projesinin hazırlandığını, proje çalışmalarının tamamlanmasının ardında da yapımına geçileceğini ifade etti.

Mahallenin su problemi, bakım bekleyen dereleri, çiftçilerin sorunları ve buna benzer gelen talepleri not alan Kaymakam Sarı, sorunları gerekli daire başkanı, müdür ve sorumlu mühendisler ile görüşeceğini ve çözüm bulunması için girişimlerde bulunacağını ifade etti.

İlçe tarım müdürlüğü mühendisleri tarafından doğru ilaç kullanımı hakkında da bilgilendirmeler yapılan toplantıda, Üçgüllük Mahalle Muhtarı Naim Güngör, Kaymakam Sarı’ya ve Kaymakam Refiki Furkan Türkmenoğlu’na ziyaretlerinden dolayı mahalle halkı adına teşekkür etti.

Bir cevap yazın