İskenderun’un saklı güzellikleri gün yüzüne çıkıyor!

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kent genelinde bulunan ve vatandaşların rahat nefes alabilmesi için kullandığı mesire alanlarını inceledi.

Yardımcıları, daire müdürleri ile birlikte Denizciler Çamlık mevkiinde bulunan mesire alanının ardından, Sarıseki Kanyon Park ve Karayılan çamlık mesire alanında incelemelerde bulunan Başkan Tosyalı mevcut alanların bakımının yapılması için talimat verirken, yeni alanların da müjdesini verdi.

Mesire alanlarını vatandaşların yoğun bir şekilde yaz aylarında kullandığını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Mesire alanlarımız son derece güzel ve ormanlık alanlar. İskenderun Belediyesi olarak mesire alanlarında onarım, bakım ve yenileme çalışmaları gerçekleştireceğiz. Mesire alanlarında kamelyalardan, oyun gruplarına, ağaçların budanmasından elektrik hatlarına, sosyal donatı alanlarına kadar tüm alanda çalışmalar başlatıyoruz. Ayrıca alan üzerinde fiziki koşulları da sık sık denetlenerek hemşerilerimizin daha güzel bir ortamda vakit geçirmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu alanları sık sık inceleyerek eksiklikleri tespit edip hemen gerekli işlemleri yapacağız. Yeni park ve yeşil sahaların hayata geçirilmesi için ekibimizle birlikte şimdiden çalışmaları başladık ve inşallah birçok yeni proje hayata geçirilerek hemşerilerimizin kullanımına sunulacak” dedi.

Bir cevap yazın