Milyonlar Arsuz’a akacak!

Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği birçok büyük festivalde yüzbinlerce genci rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşturan Milyonfest’in bu yıl ilk kez gerçekleşeceği Hatay’ın doğa harikası ilçesi, festivaller şehri Arsuz’ daki programı açıklandı.

Tarihi, turizmi ve kültürel değerleri ile ön plana çıkan Arsuz’da Umut Kuzey öncülüğünde 25-26-27-28 Temmuz 2019 tarihleri arasında ilk kez gerçekleştirilecek unutulmaz festival şöleni Redbull katkıları ve Milyon Tv Medya sponsorluklarıyla düzenlenecek.

Arsuz  Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi’nin katkılarıyla ilçede gerçekleşecek olan en büyük rock şenliğinde Mor ve Ötesi, Athena, Şebnem Ferah, Selda Bağcan, Cem Adrian, Pinhani, Manga gibi sanatçılar Arsuzlular’a rock geçidi ve unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatırken, çadır kampları da milyonları ilçenin büyülü yaz akşamlarında buluşturacak.

Yüzdeyüz Müzik ve eğlenceyle, Türkiye’nin gençlik ve müzik kanalı Milyon Tv ekranlarından da canlı olarak yayınlanacak olan Milyonfest Arsuz’un işte merakla beklenen programı:

Bir cevap yazın