İskenderun’a ve sahiline değer

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde anıt alanında düzenlenen törenin ardından, ilçe protokolüne sahil bandında yapılacak olan düzenlemeler hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Tosyalı, CHP Milletvekili Suzan Şahin,  İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Başsavcı Ahmet Çelikkol ve 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutan Yardımcısı P.Albay Ragıp Taygan ile birlikte körfezin gerdanlığı, güney’in incisi güzide kent İskenderun’un sahil kordonunda yürüyüş yaparak, belediye tarafından yürütülen hizmetleri yerinde inceledi.

İskenderun Halkına en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak üzere neler yapılabileceğine yönelik istişare de bulunan İlçenin atanmış ve seçilmiş yöneticileri, söz konusu İskenderun olduğunda birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi noktasındaki hassasiyetlerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Halka en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını söyleyen Başkan Tosyalı, “İskenderun’a değer katmak, farklı kılmak için yola çıktık. 7/24 İskenderun için çalışacağız. Durmak Yok; örnek alınacak, modern, çağdaş bir İskenderun için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın