Bu ziyaret, 19 Mayıs’ın 100’üncü yılı onuruna

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 14-25 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz, gençlik temsilcileri ile farklı branşlarda uluslararası başarılara imza atmış genç milli sporcuları makamında kabul etti.

Antakya Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Emine İnal, İspanya St Susanna Avrupa Şampiyonası 3’üncüsü Mehmet Ali Özdemir, Türkiye Junior Badminton Turnuvası 1’incisi Ali Bekmez, 6’ncı Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuva 2’ncisi Furkan Ceylangüden, 6’ncı Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuva  3’üncüsü Ayşin Özcan,  2019 Kick Boks Avrupa Kupası Kick Light 2’ncisi Ebru Bildik, 2019 Kick Boks Avrupa Kupası Light Contact 2’ncisi Nazlı Sertel ve Gönüllü Genç Merve Koşar’ı elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik eden Hatay Valisi Rahmi Doğan, gençlerin başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Milli Mücadelenin başlangıcı olarak kabul edilen 19 Mayıs’ın 100. Yılı olması dolayısıyla bu yıl kutlamaların ayrı bir anlam ve önemi olduğuna değinen Vali Doğan , ‘’Bugün, M. Kemal Atatürk’ ve arkadaşlarının Samsun’a çıkışı ile bir asır önce yanan bağımsızlık meşalesinin 100. yıl dönümünü kutluyoruz. Türkiye Cumhuriyeti genç bir devlet olmasına rağmen kökleri binlerce yıllık geçmişe dayanan Cumhuriyetimizi gençlerimizin de ileri götürmesi için kendilerini çok iyi yetiştirmeleri gerekiyor. Biz devlet olarak gençlerimize en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Gelecek nesillerin daha başarılı olacağına inancım tam. Ben tekrardan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyorum. Atatürk’ün en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, bağımsızlık şuuruyla yetişen sizlere emanettir. Bu nedenle sizlerin çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim alarak en iyi şekilde yetişmeniz, devlet ve millet olarak en önemli gayemizdir’’ şeklinde konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Şensöz ise kabulünden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Bir cevap yazın