Yılın Umut Veren Dayanışma Ödülü ALİKEV’e

Fikir Kulüpleri Federasyonu( FKF) kuruluşunun 6. yılında düzenlediği ‘Gençlik Varsa Umut Var! Umut Buluşması’ etkinliğinde ‘Yılın Umut Verenleri” ödülleri sahiplerini buldu.  “Umut Gençlikte” diyerek gelecek mücadelesine büyük bir azimle devam FKF’nin Beşiktaş Abbasağa Parkı’nda düzenlediği altıncı yıl etkinliğinde Yılın Umut Veren Dayanışma Ödülü Ali İsmail Korkmaz Vakfı(ALİKEV)‘na verildi.

Etkinliğe telekonferans ile sahneye bağlanan ve Ali İsmail Korkmaz’ın düşlerini gerçekleştirmek için büyük çaba harcayan ağabeyi Gürkan Korkmaz, Hatay’dan selamlarını ve dayanışmayı büyütme çağrısını iletti.

Dalga Dalga Gelişeceğiz

FKF Genel Başkanı Şevket Çavuşoğlu’ nun konuşmasının ardından, kızı Rabia Naz için bir yıldır adalet arayan Şaban Vatan ” Yılın Umut Veren Direnişi ” ödülünün sahibi oldu.

Telekonferans ile bağlanan bir diğer isim olan Yılın Umut Veren Yerel Yönetimi Ödülü’nün sahibi olan Komünist Başkan Fatih Mehmet Maçoğlu ise ” Yarattığımız bu sinerji, sosyalist bir modelin gelişmesi anlamına geliyor. Bunun için hepimize iş düşüyor, dalga dalga gelişeceğiz ” şeklinde konuştu.

Yılın Umut Veren Direnişi ödülünün sahibi Muğla’ da direnen TÜV-TÜRK işçileri olurken, Yılın Umut Veren Romanı Can Gürses’ in “Ölüyordum, Geçerken Uğradım” adlı eseri oldu.

Bir cevap yazın