Vali Doğan, ‘Şehit ailelerimizle birlikte hüzünleniyorum’

Hatay Valisi Rahmi Doğan, şehit yakınları ve gazilerle İl Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Milletin huzuru ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden Emniyet Teşkilatı mensubu şehitlerimizin yakınları ile gazilerimiz için Antakya Polisevi’nde düzenlenen iftar programına Vali Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan’ın yanı sıra 2. Hudut Alay Komutanı Albay Ahmet Gürbüz ve eşi, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve eşi, İl Emniyet Şube Müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve aileri katıldı.

İftar programı Nakib Camii İmam-Hatibi Musa Esatoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Okunan ezanla oruçlar açılarak hep birlikte iftar edildi.

İftarın sonrasında yapılan duanın ardından kısa bir konuşma yapan Vali Doğan, şehit aileleri ve gazilere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek, ‘Bereketiyle gelen Ramazan ayı sizlerle bizleri bir araya getirdi. İftarlarımızda şehit ailelerimizle birlikte hüzünleniyorum. Bu hafta ilimizde iki şehidimizi ciğerlerimiz yanarak toprağa verdik. Allah onlara gani gani rahmet etsin. Şehit alilerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.  Bizler her zaman sizlerle birlikteyiz. Kapılarımız sizlere her zaman açıktır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz her zaman başımızın üstünde yeriniz var. Allah sizlerden razı olsun. Ben milletimiz adına tekrardan sizlere ve bu yemeğe ev sahipliği yapan İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve eşi hanımefendiye şükranlarımı sunuyorum’  dedi.

Ramazan ayının manevi ikliminde oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programında Vali Doğan, konuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti.

Bir cevap yazın