Kaymakam Sarı, iftar sofranıza çatkapı konuk olabilir!

Birlik beraberliğin, bolluk ve bereketin simgesi Ramazan ayında halkla kaynaşan ve dayanışma içinde olan Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, geleneklerimizi yaşatma adına çatkapı iftar sofrasına konuk oluyor.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da ailesi ile birlikte farklı mahallelerde yaşayan vatandaşlara çat kapı  konuk olan Kaymakam Sarı, ilk ziyaretini Haymaseki Mahallesi’ne gerçekleştirdi.

Mahalle muhtarı Mehmet Yılmaz ve ailesi ile birlikte mahalleden bir vatandaşın evine iftar misafirliğine giden Kaymakam Sarı, aile ile birlikte oruçlarını beraber açtı, mahallenin sorunlarını konuştu ve ramazan üzerine sohbet etti.

İftarın ardından mahalle sakinlerinin de toplandığı hanede vatandaşlarla birlikte sohbet eden Kaymakam Sarı ev sahipliklerinden ve misafirperverliklerinden dolayı hane halkına ve mahalle muhtarına teşekkür ederek, vatandaşlara hayırlı ramazanlar diledi.

Haymaseki Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz da Kaymakam Musa Sarı ve ailesine mahalleye teşrifleri ve hane ziyaretleri için memnuniyetlerini dile getirip, teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın