EXPO için hazırlıklar tamgaz!

Hatay EXPO 2021 Koordinatörü Ömer Faruk Çelebi ve beraberindeki heyet, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’un ardından, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehri olan Aalen Belediye Başkanı ve Heyetine EXPO 2021 HATAY projesi hakkında bilgiler verdi.

EXPO 2021 Fuarı’nın Hatay’ın turizm ve tanıtımında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Ömer Faruk Çelebi, “EXPO 2021, Zeytin Diyarı Altınözü ilçemizde üretilen Zeytin, Zeytinyağı ve Zahterin uluslararası alanda tanıtılmasında önemli rol oynamaktadır. Altınözü ilçemizin zeytincilik sektöründe önemli bir merkez haline gelmesini hedeflemekteyiz” dedi.

Kaymakam Bülent Uygur da, Expo 2021 Koordinatörü Ömer Faruk Çelebi ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Aalen Belediye Başkanı ve Heyeti için düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından konuklara, Gastronomi ekibi Hatay’ın eşsiz tatlısı olan künefe ikramında bulundu. Künefe yapımı ve tepside çevrilmesini kameraya alan Alman konuklar, Gastronomi Proje Uzmanı Şef Celil Erkan’ın künefe şovuna hayran kaldı.

Bir cevap yazın