Deniz Aksel’in kilo verme kararlılığı!

Altı yıl önce obezite ameliyatı geçiren ve ardından 2 defa daha açık ameliyat olan Deniz Aksel, ameliyatların ardından tekrar kilo alınca, İskenderun Gelişim Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Turgut Karaca’ya başvurarak laparoskopik (kapalı) tüp mide ameliyatı oldu ve sağlığına kavuştu.

Yıllar önce fazla kiloları yüzünden birçok sorun yaşayan Deniz Aksel, obezite ameliyatı olmaya karar verdi. İlk ameliyatından sonra problem yaşayan hastaya ikinci ameliyat yapıldı. Bir süre sonra midesinde yapışıklık sorunu yaşayan Deniz Aksel, üçüncü kez ameliyata alındı. Aradan altı yıl geçmesine ve üç defa ameliyat olmasına rağmen kilo veremeyen Deniz Aksel, son çare Doç. Dr. Turgut Karaca’ya başvurdu. Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Karaca’nın kapalı yöntemle gerçekleştirdiği ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Deniz Aksel, kilo vermeye başladığını ve özgüveninin arttığını söyledi.

“Revizyon cerrahisiyle hastamız sağlığına kavuştu”

Gerçekleştirdikleri tüp mide operasyonu hakkında bilgi veren Doç. Dr. Turgut Karaca, “Deniz Aksel, yıllar önce kelepçe yöntemi uygulamasıyla obezite cerrahisi geçiriyor, fakat yeterli kilo veremeyince tekrar ameliyata alınıyor. Üç yıl önce yapışıklık nedeniyle bir daha açık ameliyat oluyor. Ameliyattan altı yıl sonra hastamız bize gelerek, ameliyat olmak istediğini belirtti. Gerekli tetkiklerin ardından hastamızı ameliyata aldık. Laparoskopik gerçekleştirdiğimiz mide küçültme ameliyatından üç gün sonra, hasta normal hayatına döndü ve sağlıklı bir şekilde kilo vermeye başladı” dedi.

“Ameliyattan sonra özgüvenim arttı”

Sağlıklı bir hayata adım atmanın mutluluğunu yaşayan Deniz Aksel de ,“Ameliyattan sonra beş ayda 17 kilo verdim. Şuan çok rahatım. Önceden yürüyüşe dahi çıkmak istemezdim. Şimdi ise her gün yürüyüş yapıyorum. Mutsuzluğum sona erdi ve bana özgüven geldi. Artık rahat uyuyorum. Doktorum ve ekibine çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın