Kadınlara ilham veren girişimcilerden kaymakamlık ziyareti

TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkan ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e nezaket ziyaretinde bulundu.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, Kaymakam Yönden’e yönetim kurulunu tanıtarak, kurulun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Hatay genelinde kadın girişimci sayısını arttırmak, kadınların iş hayatında daha fazla yer almasını sağlamak için çalışmalar yaptıklarını belirten Ugutmen, “TOBB Hatay Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu olarak çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında Girişimci Anneler Günü etkinliğimiz de olacak. Projelerimizde kadınlarımızın daha fazla iş hayatında yer alması ve istihdama katkı sağlanması için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu çalışma ve projelerimizde İskenderun Kaymakamlığını da yanımızda görmek istiyoruz ve desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Kaymakamı İskenderun Yönden ise; “Kadın girişimcilerimizin ekonomiye ve istihdama katkı sağlanması yönünde çalışmalar yapması ve hazırladıkları projelerde elbette bizler de Kaymakamlık olarak elimizden gelen desteği veririz. Yeter ki bu projeler, toplumun yararına, ekonomiye katkı ve istihdama değer katsın. Bu bağlamda çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, İskenderun turizmi, kadınların iş hayatındaki yeri ve İskenderun için neler yapılacağı de konuşuldu.

Bir cevap yazın