Fikriniz var mı?

Şehrin vizyonuna katkı sunarak kentsel yaşam biçimlerinin gelişimi amacıyla çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi, hızlı ve düzensiz bir yapılaşmaya giden Hatay’da sağlıklı kentleşmenin sağlanabilmesi için yeni bir projeye imza atmaya hazırlanıyor.

‘Genç Fikirler Yarışıyor’ adı altında projeyi hayata geçiren HBB, kentleşme konularından; ulaşım, atık yönetimi, kalabalıklaşma ve nüfus yoğunluğunun getirdiği olumsuzlukların giderilmesine yönelik çalışmalar ile doğal çevrenin korunması konularından birini seçerek ‘Benim Bir Önerim Var’ diyen tüm lise 1, 2, 3 ve 4. Sınıf öğrencilerinin başvurularını bekliyor.

Her öğrencinin yalnızca bir fikir ile katılabileceği yarışmaya başvurmak isteyen gençler, mail ortamında adını, soyadını, okulunu, yaşını ve yaşadığı ilçeyi belirterek en az 150 kelime en fazla 250 kelime olacak şekilde hataygastronomievi@gmail.com adresine gönderebilecek.

Fikrin son gönderim tarihinin 15 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00, sonuçların açıklanacağı tarihin ise 19 Mayıs Pazar günü olduğunun altını çizen HBB yetkilileri, proje sonunda seçilen uygulanabilir 10 fikrin sahibi gencin; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da katılım göstereceği, Hatay UNESCO Gastronomi Evi’nin Cumhuriyet Odası’nda gerçekleştirilecek olan yemek programında ağırlanacağını ifade etti.

Bir cevap yazın