Yüzmede madalyalara kulaç attık!

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu 2019 yılı faaliyet programında yer alan 11-12 yaş Ulusal Yüzme Gelişim Projesi Bölge Müsabakalarından üç önemli dereceyle döndü.

Kayseri’de yapılan ve 42 kulüpten 1023 sporcunun mücadele ettiği bölge müsabakalarında İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcularından Beril Soysal 50m Kurbağalama, 100 m Kurbağalama, 200 kurbağalamada bölge ikincisi, Melis Bekçi 100m serbest ve 50 m Kelebekte bölge üçüncüsü ve Öykü Kaynak da 50 m sırtüstünde bölge üçüncüsü olarak, müsabakalara damga vurdu.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü sporcularından Irmak Ilgın Demir, Yiğit Sabri Bodur ve Cemal Uçar’ın da bölge barajlarını geçerek başarılı sonuçlar elde ettiği müsabakalarda, Hatay’daki vize müsabakalarından dereceyle ayrılarak Kayseri bölge müsabakalarına katılma hakkı elde eden 6 sporcu, elde ettikleri başarılarla bir kez daha İskenderun’un gururu olmayı başardı.

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Başantrenörü Murat Kaptanoğlu, başarıdan başarıya koşan sporcularının Hatay’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirterek, hedeflerinin önümüzdeki günlerde tekrar yapılacak olan il vize müsabakalarında sporcularının yarı final ve final barajlarını geçip, İskenderun’u 11-12 yaş Ulusal Yüzme Gelişim Projesi Türkiye Finalleri’nde temsil etmek olduğunu söyledi.

Kayseri’de başarı gösteren sporcuları ve onları destekleyen ailelerini tebrik eden Kaptanoğlu, sporcularına güvendiğini ve katıldıkları her müsabakadan gurur veren derecelerle döneceklerine inandığını ifade etti.

Bir cevap yazın