Eczacı Teknisyenleri, bu günü ilk kez kutlayacak!

İskenderun Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik, Eczacı Teknisyenleri Konfederasyonu’nun aldığı karar doğrultusunda bu yıl ilk kez 26 Nisan’da ‘Eczacı Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü kutlayacaklarını söyledi. 155 eczanede görevli toplam 530 üyeleri olduğunu ifade eden Çelik, bu özel günü büyük bir aile olarak coşku içerisinde kutlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti..

Kendi meslek gurupları için özel bir kutlama günü olduğu için mutlu olduğunu söyleyen Başkan Cemal Çelik, “Yıllardır mücadele içinde olduğumuz Eczacı Teknisyenlerinin ve Teknikerlerinin daha iyi çalışma şartları altında mesleğimizi yürütmek için yüksek sesle, ‘Biz Büyük Bir Aileyiz’ diyerek, haykırıyoruz. Bundan sonraki süreçte mesleği tanımlanması ve profesyonel olarak adımızın artık yürürlüğe girdiği tarih olan 26 Nisan 2011 tarihi dönüm tarihimiz kabul edildiğinden; 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü olarak kabul edilmiştir. Tüm meslektaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, emeği geçen derneklerimize, federasyonlarımıza ve konfederasyon başkanlığımıza teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

26 Nisan Eczacı Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü dolayısıyla yapacakları etkinliklerden bahseden Çelik, ” İskenderun ve Arsuz’da bulunan 155 eczanede görevli toplam 530 üyemiz var. Derneğimize üye teknisyen arkadaşlarla birlikte program dahilinde günümüzü kutlayacağız. 26 Nisan günü tüm üyelerimize karanfil dağıtacağız. Pazar günü de Karaağaç’daki bir kafede sabah kahvaltısında buluşacağız. Ağır ve büyük sorumluluk isteyen bir mesleğimiz var. Bunun bilincindeyiz. İlk kez mesleki günümüzü kutlayacak olmanın heyecanı içerisindeyiz” dedi.

Bir cevap yazın