Yılların lisesi artık miniklerin anaokulu

Arsuz’a bağlı Nardüzü Mahallesi’ndeki Hazreti Fatıma Anaokulu idarecileri, öğretmenleri ve velileri tarafından hazırlanan sıfır atık projesi etkinlik ve açılış töreni büyük ilgi gördü.

Narsüzü eski Kız Meslek Lisesi’nin onarılarak anaokulu olarak hizmete açıldığı okulun açılış törenine Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Hatay Barosu Başkan Yardımcısı Av. Sevinç Çakıcı, kanaat önderleri, mahalle halkı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.


Kaymakam Musa Sarı, okulun açılışında ve onarımında emeği geçen herkese teşekkür ederek, başta Hatay Valisi Rahmi Doğan ve İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan olmak üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve ekibine, okul idarecilerine, velilere ve hayırseverlere şükranlarını sundu.

Okul öncesi eğitiminin önemine dikkat çeken Kaymakam Sarı, okula ilginin her geçen yıl arttığını ve halen 101 öğrencinin olduğunu belirterek, beşinci şubenin de açılacağı müjdesini verdi.

Öğrenciler için de çeşitli animasyon gösterileri, defileler ve çeşitli etkinliklerle renklenen törene, öğrencilerin geri dönüşümden ürettikleri kıyafetlerle gerçekleştirdikleri defile damga vurdu. Plastik tabak ve bardaklardan yapılan kıyafetleri giyen öğrenciler, katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

Bir cevap yazın