Payas’ta 5’nci dönem başladı

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 5. dönem hizmetin görev ve sorumluluğu için mazbatasını törenle aldı. Dörtyol Adliyesi’nde gerçekleşen törene Payas OSB Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kendisini karşılayan coşkulu kalabalığa teşekkür eden Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, “25. yılın görev ve sorumluluğunu almaya hazırız. Allah memlekete hayırlı işler yapmayı nasip etsin. Tüm hemşerilerimizi kucaklayarak yeni döneme başlıyoruz” dedi.

Demokrasi ve bazı haklar gereği yapılan itirazların sonuçlanması dolayısıyla mazbatayı almasının uzun sürdüğünü ifade eden Başkan Bekir Altan, “1 Nisan sabahı itibariyle yeniden hizmete layık görülmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Allah’a bize güvenenleri mahcup etmemek için dua ediyoruz. Hizmet atağının çok önemli bir 5 yılını daha göreceğiz inşallah. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. Farklı bir sorumluluk üstelniyoruz 20 yılı geride bıraktıktan sonra … İşi bilmeden alınan sorumluluk ile bilerek alınan sorumluluk farklıdır. 25’nci yıl hizmet döneminde Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

Bir cevap yazın