Devletin sıcak yüzü ile ilk buluşma!

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, 31 Mart 2019 yerel seçimleri sonrası ilçede göreve başlayan mahalle muhtarları ile tanışma, ve eğitim istişare toplantısında bir araya geldi.

Kurum amirlerinin de katılımıyla, yeni seçilen veya göreve devam eden tüm muhtarların katıldığı toplantı, Ney dinletisinin ardından Kaymakam Sarı’nın bilgilendirme sunumu ve muhtarların kendilerini tanıtması ile devam etti.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, muhtarların devletin sıcak yüzü olduğunu ve halkla temasın başladığı ilk nokta olduğunu ifade etti.

Muhtarlarla birçok sorumluluğu birlikte paylaştıklarını ifade eden Kaymakam Musa Sarı, “Önümüzdeki beş yıllık dönemde uyum içerisinde ilçe halkımıza en iyi hizmetin götürülmesi için omuz omuza çalışacağız. Halkımız hizmetin en iyisine layık. Sizlere kapılarımız ve telefonlarımız 24 saat açık. Sizlerle emniyet ve asayiş, fakir fukaralara ulaşılması, mahallelerin hizmet ihtiyaçları için sürekli temas halinde olacağız. Geçmiş dönemde görev yapan muhtarlara da şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyor, muhtarlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Bir cevap yazın