Belen’de MHP’nin zafer tablosu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Beraberinde MHP İskenderun Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, İskenderun Belediyesi Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Turan Bozkurt, İbrahim Gül’ün kendilerinde çok özel bir yere sahip olduğunu ve her zaman yanında olacaklarını dile getirdi.

“İbrahim Başkan, bu işi en güzel şekilde yapacak”

İbrahim Gül’ün almış olduğu teşkilat terbiyesiyle yanlış yapmayacağının garantisini veren Başkan Bozkurt, “Belen Belediye Başkanımız İbrahim Gül teşkilatımızın yetiştirdiği çok özel kişilerden biri, Allah kısmet etti ve Belen Belediye Başkanlığı nasip oldu. Biz teşkilat olarak inanıyoruz ki; İbrahim Başkanım bu işi en iyi şekilde, en güzel şekilde yapacak ve herkese adilane bir şekilde hizmet ederek bu işi yürütecek, çünkü almış olduğu teşkilat terbiyesiyle yanlış yapma lüksü yok. Bizler onunla çalıştığımız her dönemde, kendisinden bir yanlış görmedik, devamlı mazlumun yanında zalimin karşısında oldu. Başkanımız İbrahim Gül gerçekten teşkilatımızın talep ve isteklerine elinden gelen her şeyi maddi manevi yaparak yerine getirdi. Kendi ödemelerini aksattı, vatandaşlarımıza yardım etti, yeri geldi yediği ekmeği böldü olmayana verdi, yeri geldi hepimize yardım etti. Allah ondan razı olsun, bu makamını kendisine hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Kendisini tebrik ediyor ve ne zaman bizlerle bir işi olursa gece gündüz demeden ölümüne yanındayız, arkasındayız, bundan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“bu makam yüz akımız olacak”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de, “Hepinizden Allah razı olsun diyorum. Hepinizle uzun zaman birlikte mücadele ettik. Nasip burasıymış, Belen Belediye Başkanı olduk ve hepinizin katkısıyla 31 Mart’ta da büyük bir zafer kazandık.  Bu makam Allahın izniyle bizin yüz akımız olacak. İnşallah bu görevi layıkıyla yaparız ve bizlere güvenenleri mahcup etmeyerek Belenimize beş yıl boyunca hayırlı hizmetleri getireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı ortağımız Adalet ve Kalkınma Partisiyle birlikte çok çalışarak İskenderun ve Belen’de zafer kazandık. Bizler Belen, İskenderun ve Arsuz teşkilatlarını bir bütün olarak değerlendirdik. Bundan sonra da Belen, İskenderun ve Arsuz’da güzel işler yapacağız. Çünkü bizler zor zamanda da güzel zamanda da hep birlikte hareket ettik. İskenderun ve Belen’de çok önemli bir seçimi alnımızın akıyla tamamladık. Sizlere bu anlamlı ziyaretinden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunar, İskenderun Belediye Meclis Üyeliğine seçilen kıymetli ülküdaşlarıma başarılar diliyorum. Rabbim bizlerin ve teşkilatımızın her daim yanında olsun” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın