Demokrasi sınavında Hatay’ın gururu

31 Mart sonrası İstanbul’da oyların yeniden sayıldığı süreç boyunca İlçe Seçim Kurulları’nda demokrasi nöbeti tutan CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, “Ekrem İmamoğlu gönüllerin şehri İstanbul’un başkanıdır” dedi.

“Kazanılmış bir seçimi feda etmeyeceğiz” mesajıyla halkın iradesinin sonuçlara doğru ve adil yansıdığını belirterek, Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasını alana kadar nöbet tutmaya devam edeceklerini söyleyen Milletvekili Mehmet Güzelmansur’a hak arama mücadelesinde zaman zaman İstanbul’da yaşayan Hataylılar da destek verdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya ve Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir’in de nöbetten vazgeçmediği mücadeleyi tüm engellemelere rağmen kazanacaklarını söyleyen Mehmet Güzelmansur, “Tüm Türkiye mazbatayı bekliyor, er ya da geç Ekrem İmamoğlu’na hakkını verecekler. Emek ile, alın teri ile kazandığımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni ayak oyunları ile geri alamayacaklar. Halkın iradesine saygı duyulmalıdır. Yalan algılara karşı sonuç ortadadır. Ekrem İmamoğlu gönüllerin şehri İstanbul’un başkanıdır. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş mazbatasına kavuştu. Darısı gönüllerin şehri İstanbul’a…” dedi.

Farklı noktalarda tuttuğu demokrasi nöbeti kapsamında Ekrem İmamoğlu ile de biraraya gelen Mehmet Güzelmansur, İmamoğlu’nun Hatay’a selamlarını ilettiğini belirterek, “Günlerdir sosyal medyadan gelen mesajları ve Hatay Halkı’nın desteklerini kendisine ilettim. Bu süre zarfı içerisinde bize dua eden, destek mesajları atan tüm hemşerilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Hatay’a sarıldık, İstanbul’a sarılmamıza az kaldı. Hiç merak etmeyin, içinizi ferah tutun. İstanbul huzura, refaha ve Başkanı Ekrem İmamoğlu’na kavuşacak” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın